Mai mulți cititori semnalează faptul că, în timp ce în unele zone ale orașului mașinile poliției își fac datoria și ne aduc aminte importanța faptului de a rămâne în casă, în altele, bolizii orașului zburdă nestingheriți.

Astfel, ne informează doi cititori, azi dupămasă, în timp ce în zona Decebal poliția făcea rondurile obișnuite – și binevenite!, de aducere aminte, pe Calea Aradului mai multți bolizi se luau la întrecere cu viteze de peste 100 de kilometri la ora și făcând un zgomot infernal. Și nu este singurul caz. Și pe bulevardele Dacia sau Decebal, și pe Calea Aradului, aceste lucruri se întâmplă mereu, mai ales noaptea, dar acum iată că și în plină zi!

Desigur, problema nu este nouă și, spun cititorii noștri, este imposibil ca poliția să nu o cunoască. În fiecare an, imediat ce apare soarele și vremea bună, bogații sau șmecherii din oraș dau drumul fără reținere sutelor de cai putere în concursuri desfășurate pe străzi, punând în pericol viețile altor oameni și, desigur, sfidând atât restul populației cât și poliția!

Cititorii noștri se întreabă însă: în vreme ce orădeanul obișnuit respectă legea, respectă restricțiile – și face aceste lucururi atât pentru el cât și pentru siguranța celorlalți, pe șmecherii cu sute de cai putere sub fund cine îi ia la întrebări privind urgența și necesitatea deplasărilor lor? Asta în cazul în care se sinchisesc de declarațiile pe care noi ceilalți, trebuie să le completăm.

Articolul precedentRomânii nu au încredere în Ludovic Orban
Articolul următorDe dragul Germaniei, guvernul României devine complice la virus! Confirmare oficială