Social democrații bihoreni au depus astăzi, la BEJ, lista finală a candidaților pentru Consiliul Județean, precum și tabelele cu semnăturile de susținere pentru alegerile locale din 9 iunie 2024..

Așa cum se știe deja, medicul neurochirurg Aurel Mohan, președintele interimar al PSD Bihor, este candidatul organizației pentru funcția de președinte al CJ Bihor. Acesta deschide și lista de candidați propuși de social democrați pentru Consiliul Județean.


„Cerem votul de încredere al bihorenilor, pentru că scopul nostru este de a ne axa politica în interesul lor. Vrem să dezvoltăm sectorul economic și să creștem nivelul de trai al bihorenilor, vrem să dezvoltăm județul pe partea de sănătate și infrastructură și, cel mai important, cetățeanul să fie respectat de către administrația locală”, a declarat Aurel Mohan, președintele interimar al PSD Bihor și candidatul organizației la funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor.

Pe locurile următoare, între primele zece nume de pe listă, se află:

Vladu Adriana-Gabriela, președinte al Uniunii Sanitas Bihor

Bekesi Csaba, director executiv al AJOFN Bihor

Cozma Vasile-Felix, președinte ANFP

Avram Nicolae-Ioan, inspector școlar general adjunct

David Sergiu-Octavian, președinte TSD Bihor

Ciora Florian, economist

Chirilă Florin-Bujor, consilier juridic

Oros Florian-Victor, inginer.

Articolul precedentŢările UE au aprobat noile reguli mai relaxate privind datoria publică şi deficitul bugetar
Articolul următorCe trebuie să știm când cumpărăm produse de Paști. Șeful ANPC: Nu recomandăm achizițiile din locuri neautorizate. E foarte important