Probleme cu campania de vaccinare în România. Cîțu cere anchetă penală după ce în spațiul public au apărut informații că au fost făcute vaccinări peste rând. De parcă nu ar fi șeful Guvernului!

“Datele din partea Corpului mei de Control s-ar putea să le avem astăzi. Colonelul Gheorghiță a  prezentat în fiecare marți câți oameni s-au vaccinat.  (…)

Înțeleg că se formează în spațiul public concluzia că s-au vaccinat oameni care nu aveau dreptul. Dacă există astfel de suspiciuni, cei care au publicat datele trebuie să le explice. Instituțiile statului trebuie să se autosesizeze”,  a declarat Florin Cîțu.

La rândul lui, fostul ministru al Sănătății, acum parlamentar PNL, Nelu Tătaru, recunoaște într-un interviu că există UN SISTEM PARALEL DE VACCINARE!

Rep.: Societatea civilă a descoperit prin proiectul Buletin de București, coordonat de organizația Funky Citizens, că în București există un sistem paralel de vaccinare. Concret, din 48 de centre de vaccinare, doar 11 sunt disponibile pentru programare pe platforma oficială. Restul sunt cumva cu circuit închis. Vedeți o problemă aici ?

N.T.: Văd o problemă aici. Am avut aceste discuții și cu Comitetul Național de Coordonare a Activității de Vaccinare și urmează ca în perioada săptămânii viitoare să avem și lămuriri și aceste centre să intre în circuitul deschis.

Rep.: Deci informația este corectă.

N.T.: Există în acest moment o informație care a ajuns la noi și pe care o verificăm în acest moment.

Rep.: Cum anume o verificați, cui cereți lămuriri, vă întâlniți cu cineva, concret, ce veți face?

N.T.: Cu conducerea Comitetului Național de Coordonare a Activității de Vaccinare.

Rep.: Dar ați primit vreo explicație până acum?

N.T.: Îi așteptăm să vină, au fost invitați și vor ajunge la noi. (sursa)

Articolul precedentFlorian Bodog: Români, stați liniștiți! Iohannis și Coaliția Țeparilor guvernează pentru voi!
Articolul următorStarea de alertă se prelungește. Avem nevoie și de declarații pe proprie răspundere!