Senatorul bihorean Florian Bodog a prezentat astăzi, în Parlament, o declarație politică intitulată ”Triumful revoluției haștagiste asupra Justiției.” Iată textul prezentat de senatorul PSD.

”În declarația mea de astăzi aș dori să marchez așa cum se cuvine un moment important al revoluției haștagiste: triumful asupra Justiției.

Abia acum, sub guvernarea de “dreapta”, România este un “stat de drept” cu adevărat funcțional. Abia acum, ambasadorii dau directive care sunt executate imediat de către miniștrii din Guvern, iar președintele republicii cere explicații cu privire la dosare în care judecătorii nu dau verdictele pe care le vrea el. Abia acum, ministrul Justiției ignoră total CSM. Mai mult, abia acum, același ministru al Justiției ajunge să se umple de penibil atunci când (confundând grupurile de protestatari din fața sediului) se miră că oamenii îndrăznesc să protesteze și în alte spețe decât cele oficial agreate de ministerul și partidul său.

Nu mai e ca în timpul “ciumei roșii” când Justiția era agresată de anularea protocoalelor secrete și ilegale, iar simplul fapt că se dădeau ordonanțe de urgență pe teme de justiție după ora 8 seara provoca reacția fermă și vehementă a societății “civile” în Piața Victoriei. Nu. Acum totul e bine. E liniște. Pentru că avem democrație adevărată de ”dreapta”, nu ca pe vremea ”dictatorului” Dragnea!

Guvernul PNL-USR+UDMR taie tot ce poate din bunăstarea românilor – salarii, pensii, alocații – și dacă lumea protestează, premierul Cîțu are deplina libertate de expresie ca să o facă cum îi trece pe la gură: leneșă, hoață, coruptă. Nu mai e ca pe vremea odioasei ciume roșii, când salariile creșteau în huiduielile “civililor” iar orice eroare de pronunție a premierului era vânată cu îndreptarul ortografic și ortoepic, devenind scandal de presă. În această “peroadă”, totul este sub control. La propriu și la figurat: de la gramatica guvernanților până la drepturile și libertățile cetățenilor. Poliția Gândirii și Ministerul Adevărului nici nu mai par doar ficțiuni din ”1984”…

Nu-i așa că e frumos? Români, stați liniștiți! Iohannis și Coaliția Țeparilor guvernează pentru voi!”

Articolul precedentCel mai bun avion e trenul spre Cluj! Sau Timișoara. Chiar și Satu Mare!
Articolul următorCîțu și Tătaru recunosc: sub ochii majorității și ai guvernului PNL-USR, se vaccinează PESTE RÂND!