Dat în folosință cu o întârziere de aproape jumătate de an și închis după numai trei luni de funcționare, spitalul mobil de la Lețcani riscă să rămână închis până în martie. Termometrele din saloane indică temperaturi sub zero grade Celsius, iar o anchetă a Corpului de Control al ministrului sănătății a scos la iveală 31 de nereguli la recepționarea spitalului mobil. 

Spitalul mobil de la Lețcani a fost închis pentru cinci zile pe 14 ianuarie, pentru dezinfecție și „remedierea unor defecțiuni tehnice”, dar nu a mai fost deschis de atunci.

Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, Marius Dangă, vicepreședintele CJ Iași, și dr. Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, au prezentat, luni, 8 februarie, într-o conferință de presă, un raport al Corpului de Control de la Ministerul Sănătății trimis de pe vremea ministrului Nelu Tătaru la Iași.

31 de nereguli au fost constatate la spitalul mobil, potrivit informațiilor prezentate de autoritățile județene. Raportul nu a fost făcut public.

Citeşte întreaga ştire: Spitalul mobil de la Lețcani, de 13 milioane de euro, stă închis de aproape o lună și nu poate funcționa iarna. În saloane sunt temperaturi negative

Articolul precedentMăşti de protecţie pe care statul a dat milioane de euro zac, nefolosite, în depozite din toată ţară
Articolul următorÎn vânătoarea după oamenii săraci care „ar profita” de ajutoarele sociale, Turcan și Bolojan nu văd familiile care își culcă copiii flămânzi!