Senatorul Florian Bodog acuză, într-o postare pe Facebook, o încălcare a legii din partea inspectorului școlar general, penelistul Virgil Blage, în derularea examenelor de Evaluare Națională.

Conform informațiilor pe care le dețin, scrie senatorul bihorean Florian Bodog, inspectorul școlar general al PNL Bihor, Virgil Nicolae Blage – în calitate de președinte al comisiei județene – a convocat președinții comisiilor din centrele de examen la instructaj vinerea trecută, 18 iunie, la ora 9.30, în condițiile în care legea cere clar ca ele să fie instruite cu maxim 48 de ore înaintea începerii examenelor!

Mai mult și mai grav, președinții acestor comisii au primit atunci și ștampilele de examen care trebuiau predate, de asemenea, doar cu cel mult 48 de ore înainte!

Colegii mei din comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din cadrul Senatului României, vor iniția, începând de săptămâna viitoare, procedura de autosesizare în legătură cu gravele incidente ce viciază derularea examenului de Evaluare Națională! (sursa)

Articolul precedentNe vinde Occidentul, IAR, rușilor??
Articolul următorÎngenuncheați, bre, nu fiți fraieri, arătați ce popor deschis la minte suntem!…