Angela Merkel, în vârstă de 66 de ani, a fost vaccinată vineri cu prima doză de AstraZeneca-Oxford. Premierul britanic Boris Johnson, premierul francez Jean Castex și premierul italian Mario Draghi au primit și ei vaccin AstraZeneca.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, în vârstă de 66 de ani, a primit, vineri, prima doză a vaccinului produs de compania AstraZeneca. “Mă bucur că mi-a fost administrată astăzi prima doză a vaccinului AstraZeneca”, a transmis Angela Merkel pe Twitter. “Le mulţumesc tuturor celor care participă la campania de vaccinare şi celor care se lasă vaccinaţi. Vaccinul este cheia pentru depăşirea pandemiei”, a subliniat Angela Merkel.

La rândul său, Steffen Seibert, purtătorul de cuvânt al Guvernului Germaniei, a prezentat o imagine a certificatului de vaccinare primit de Angela Merkel. Şi vicecancelarul Olaf Scholz, în vârstă de 62 de ani, a primit vineri prima doză a vaccinului anti-Covid-19 produs de AstraZeneca. În Germania, vaccinul AstraZeneca este recomandat de autorităţile medicale doar persoanelor cu vârste peste 60 de ani. Preşedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, a fost vaccinat la începutul lunii aprilie tot cu produsul companiei AstraZeneca. (sursa)

Articolul precedentLa masă cu mafioții
Articolul următorPovestea lui Voiculescu, de pe străzile vieneze la Ministerul Sănătății