Într-un interviu radiofonic pentru Magyar Nemzet, preşedintele UDMR Hunor Kelemen a afirmat că până în 2024 partidul condus de el nu va acorda sprijin parlamentar guvernului, în urma eșecului negocierilor din coaliție. După cum a afirmat, mai pot exista şi măsuri guvernamentale decise în urmă cu 2-3 săptămâni, iar pe acestea le va vota. ”Nu este vorba aici de sprijinirea guvernului Ciolacu, ci de consecvenţă” – a precizat fostul vicepremier.

În opinia expertului pentru România din cadrul Institutului ungar pentru probleme externe, Zsolt Pászkán, ”excluderea” temporară a UDMR va majora potenţialul de şantaj al naţional-liberalilor în interiorul coaliţiei, iar acest lucru nu este în general de natură să contribuie la stabilitate. (sursa)

Articolul precedentUE vrea ca telefoanele mobile și tabletele vândute pe piața europeană să fie mai durabile și mai ușor de reparat
Articolul următorOPINII. Românica, şi pe tine te iubim! Si cu analfabeţii funcţional, bombardierii şi leneşii, tot am avut cea mai mare creştere economică din Europa în ultimii 20 de ani!