Astfel, conform Cluj24.ro, clienții respectivi au luat masa la restaurantul unui hotel, rămănând uimiți de ceea ce au văzut pe nota de plată.

”Am comandat mâncare, paste, piureu cu ficăței, o sticlă de vin și două limonade, suc și apă minerală. Soțul a cerut nota de plată și pe el scria doar ”diverse bucătărie” și suma de achitat, 205 lei.

Am întrebat-o pe patroana restaurantului dacă acesta este bonul nostru, pentru că nu erau detalii despre ce am consumat, defalcat, iar ea s-a răstit la noi. Noi i-am spus că trebuie trecut pe bonul fiscal tot ce am consumat, dar tot patroana era cea revoltată și nervoasă și a început să strige la noi”, a povestit Raluca.

”Când i-am smuls bonul din mână, am dat jos de pe masă o sticlă goală de bere. Iar s-a enervat doamna respectivă. Soțul a mai plătit 20 de lei pentru sticlă. Nu am mai întâlnit niciodată un astfel de comportament, cu personal arogant, o adevărată bătaie de joc”, a mai spus clujeanca. (sursa)

Articolul precedentÎn sfârșit. Coaliţia a decis introducerea impozitului de 1% pe cifra de afaceri pentru multinaţionale care nu declară profit în România. PNL s-a opus inițial
Articolul următorSCHENGEN. Predoiu, negociator de elită: „Am obținut la final un șervețel de la austriac, să mă șterg la gură”