Filmul de acum câțiva ani de la Oradea, s-a repetat și la Buzău, cu participarea extraordinară a lui Ilie Bolojan

Astfel, într-o postare pe Facebook, primarul PSD al municipiului anunță că referendumul de unire cu comuna Țintești a căzut!

Prezenţa la urne a fost 10.68% în municipiul Buzău şi 43,03 % la Ţinteşti.

Conform presei centrale, Ilie Bolojan, preşedintele Consiliului Județean Bihor și liderul PNL Bihor a mers la Buzău (fief PSD și al lui Ciolacu) timp de o lună pentru a-l ajuta pe primarul pesedist de acolo, Constantin Toma să promoveze unirea oraşului Buzău cu comuna Ţinteşti.

Trecând peste mirarea inițială cauzată de un astfel de pact penelisto-pesedist, m-am întrebat și eu oare ce expertiză reală îl recomandă pe Ilie Bolojan în unificările administrativ-teritoriale?

Răspunsul a venit repede: două mari eșecuri, organizarea a două referendumuri mari și late, ambele însă ratate! Două eșecuri imense!

În 2015, eșecul unirii municipiului Oradea cu Sânmartinul a fost cauzat de campania de promovare susținută de Primăria condusă de Ilie Bolojan la aceea vreme. O campanie de promovare bazată pe lozinci și propagandă, fără vreo urmă de sinceritate sau comunicare onestă. Orădenii au fost luați de proști, așa că nu s-au mai dus să voteze marea „reformă”. Orădenii nu au urmat „farul” lor călăuzitor și, pe cale de consecință, nu i-au votat unirea.

Se pare că buzoineii s-au unit în cuget și-n simțiri cu orădenii. Doar că nu și cu Ilie Bolojan…

Articolul precedentPeste jumătate dintre germani spun că nu-i vor duce dorul lui Merkel, cel mai PRO RUS cancelar!
Articolul următorSocial democraţii au învins coaliţia lui Merkel în alegerile din Germania