După modelul campaniei de vaccinare, un eșec major al guvernării PNL-USR povestit pentru fraieri drept o mare victorie, și la nivel local unii încearcă aceeași șmecherie – scrie printreranduri.net.

Citesc în presă că Ilie Bolojan, preşedintele Consiliului Județean Bihor și liderul PNL Bihor va merge la Buzău (fieful PSD și al lui Ciolacu) timp de o lună pentru a-l ajuta pe primarul pesedist de acolo, Constantin Toma să promoveze unirea oraşului Buzău cu comuna Ţinteşti.

Trecând peste mirarea inițială cauzată de un astfel de pact penelisto-pesedist, m-am întrebat și eu oare ce expertiză reală îl recomandă pe Ilie Bolojan în unificările administrativ-teritoriale?

Răspunsul a venit repede: două mari eșecuri, organizarea a două referendumuri mari și late, ambele însă ratate! Două eșecuri imense!

În 2015, eșecul unirii municipiului Oradea cu Sânmartinul a fost cauzat de campania de promovare susținută de Primăria condusă de Ilie Bolojan la aceea vreme. O campanie de promovare bazată pe lozinci și propagandă, fără vreo urmă de sinceritate sau comunicare onestă. Orădenii au fost luați de proști, așa că nu s-au mai dus să voteze marea „reformă”. Orădenii nu au urmat „farul” lor călăuzitor și, pe cale de consecință, nu i-au votat unirea.

Campania lui Bolojan din 2015 a fost identică în abordare cu actuala campanie pro-vaccinare a lui Cîțu. Fără argumente, fără informare, doar lozinci răsuflate. Desigur, ambele campanii eșuate au fost plătite regește pentru „experții” de la partid, dar asta e altă discuție.

Bolojan nu a uitat însă înfrângerea rușinoasă din 2015 (printre puținele cazuri când nu i s-a îndeplinit pohta), iar acum vrea să se răzbune pe buzoieni, unindu-i nu doar în cuget și simțiri, dar și teritorial, cu vecinii din Țintești. Cu alte cuvinte, ce nu a reușit în urmă cu 6 ani la Oradea, vrea să facă acum la Buzău.

Dacă îmi permiteți, i-aș face o sugestie primarului de Buzău: având în vedere experiența si istoria, dacă vrea cu adevărat să-și unească orașul cu comuna învecinată, să îl țină cât mai departe pe Bolojan de zonă Buzăului! (printreranduri.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.