boardingpass.ro: TAROM va crește numărul de zboruri pe care le va opera în perioada sezonului de vară 2023 pe opt rute interne și internaționale.

Conform datelor din sistemul de rezervări, compania aeriană de stat va zbura din 26 martie 2023 mai des între București și Timișoara și alte șapte destinații din Europa. Numărul zborurilor pe care TAROM le va opera în această vară din capitala României spre Atena va crește de la șase la șapte zboruri pe săptămână.

Cea mai semnificativă creștere va fi pe ruta București – Istanbul. De la finalul lunii martie 2023, TAROM va zbura între cele două orașe de 19 ori pe săptămână; în prezent zboară spre Istanbul de 11 ori pe săptămână.

Pe plan intern, București – Timișoara este singura rută pe care TAROM va zbura în această vară mai des, numărul zborurilor săptămânale va crește de la 21 la 23 de zboruri de la finalul lunii martie 2023.

Din 26 martie 2023 TAROM va reduce frecvența cu care zboară pe rutele București – Oradea (de la 16 la 15 zboruri/săptămână), București – Satu Mare (de la cinci la trei zboruri/săptămână) și București – Frankfurt (de la 11 la zece zboruri/săptămână). (sursa)

Articolul precedentUMOR. De ziua lui Eminescu, Bode a recitat o poezie compusă de el, Somnoroase păsărele…
Articolul următorÎncepe programul de ajutor pentru încălzire. Cine trebuie să completeze declaraţiile pe propria răspundere