Ryanair renunță la peste 15 de rute pe care le operase spre și dinspre patru aeroporturi regionale din țara noastră. Compania low-cost irlandeză a decis să suspende pe o perioadă nedeterminată toate rutele regulate operate de pe aeroportul din Oradea, dar și de la Sibiu, Suceava și Timișoara – anunță boardinpass.ro!

În prezent în Oradea Ryanair zboară spre și dinspre aeroporturile Stansted din Londra și Bergamo din apropiere de Milano, însă aceste două rute vor fi suspendate la finalul lunii martie 2023.

De asemenea, compania low-cost nu va mai relua zborurile în sezonul de vară 2023 nici pe rutele Oradea – Bologna și Oradea – Weeze, rute suspendate în toamna anului 2022.

De remarcat faptul că deși pleacă și de pe alte aeroporturi, alte primării nu le-au dat bani de la buget ca să zboare și nici nu s-au lăudat cu asta! (boardingpass.ro)

Articolul precedentVIN FACTURILE! Soluția găsită de multe primării pentru a reduce facturile uriașe: apa geotermală. Oradea, care se scaldă în apă geotermală, abia produce 5%!
Articolul următorPercheziții, inclusiv în Bihor, la o grupare de escroci acuzată că a dat „țepe” de peste 3,5 milioane de lei. Cum acționa rețeaua (VIDEO)