PS News a prezentat, joi seară, o înregistrare audio de la cea mai recentă ședință a USR, în care Dan Barna, președintele partidului, a țipat autoritar către Ana Ciceală, candidatul USR la Primăria Sectorului 3.

Dan Barna și Ana Ciceală nu s-au înțeles în privința negocierilor cu PNL. Președintele partidului și-a pierdut cumpătul la un moment dat și a țipat la Ana Ciceală, acuzând-o că vrea să blocheze negocierile, pentru că, într-o posibilă alianță USR-PNL, ea nu va mai fi candidatul la Primărie.

Din înregistrarea audio, se înțelege că Anei Ciceală i-ar fi fost oferită funcția de viceprimar, dar aceasta ar fi solicitat “ceva scris”.

Pe grupul intern al USR, Ana Ciceală se apără și spune că “funcția de viceprimar i-ar reveni lui Vlad Voiculescu”.

Scandalul din USR a pornit după ce Ana Ciceală a decis că nu e de acord cu înțelegerea cu PNL, moment în care Dan Barna a început să țipe și s-o acuze de “ipocrizie” pe Ana Ciceală.

Dan Barna (țipă): Au fost discuții cu toți președinții de filiale, toți știu foarte bine. Încetează cu ipocrizia asta că mă enervezi. Tu profiți că eu sunt un om de bun-simț și de comitet și vă accept tot trollajul, accept toate mitocăniile și mizeriile astea și continui să mi le spui în față.

Membru al USR: Dar până acum nu am ieşit eu public, dar cu tonul ăsta cred că o să ies şi eu.

Dan Barna: Nu la tonul asta, dar bă accept o dată, de două ori, dar mi se spune ipocrit (nu se mai înţege).

Membru al USR: Hai, bă, lasă textele astea. Cereţi scuze pentru ieşirea asta.

După ce săptămâna trecută liderii USR-PLUS afirmau că sunt încrezători în evoluţia discuţiilor cu liberalii, negocierile s-au blocat din partea PNL, iar premierul Ludovic Orban nu i-a mai răspuns la telefon lui Dan Barna. (sursa)


Citeşte întreaga ştire: Scandal în USR. Dan Barna a ţipat la Ana Ciceală, candidata la Primăria Sectorului 3: “Încetează cu ipocrizia asta, că mă enervezi!”

Articolul precedentEste DEZASTRU la CFR Cluj: au ajuns la 20 de cazuri de coronavirus
Articolul următorPresa de la Kiev dezvăluie drama românilor din Ucraina părăsiți de guvern: Comunitatea românească se plânge de ‘ucrainizare forţată’