timesnewroman.ro: Rezultat final la Summitul NATO de la Vilnius. După negocieri intense, aliații au decis că Ucraina nu intră deocamdată în NATO, însă drept compensație Eurovisionul va fi câștigat tot de glorioasa țară vecină și anul viitor.

Ucraina a primit un ”mai vedem” ferm din partea Statelor Unite, iar Germania și restul aliaților europeni confirmă că vor acorda sprijin militar și 12 puncte la Eurovision pe toată durata războiului.

Suedia, care tocmai a fost admisă în NATO după ce a acceptat să schimbe numele capitalei din Stockholm în Mohamedholm, spune că Ucraina va intra în Alianță la un moment dat, dar până atunci pot conta pe sprijin la Eurovision.

O altă mare victorie la Vilnius a fost înregistrată de România, țară care nu a fost dată afară nici anul acesta din NATO și nici din UE, cu toate rugămințile țărilor precum Suedia, Olanda, Austria și chiar Turcia. ”Acest lucru demonstrează încă o dată cât de utili și cât de iubiți suntem în Uniunea Europeană și în Alianța Nord-Atlantică”, explică adjunctul NATO Mircea Geoană. (sursa)

Articolul precedent‘Ne vine ușor să punem botul la chestii de care ne temem deja’
Articolul următorUn labirint de 5,5 km lungime a fost creat într-un lan de porumb din Ungaria, lângă granița cu România. Poate fi explorat numai după lăsarea întunericului, până la miezul nopţii