Incredibil! Premierul Florin Vasile Cîțu se laudă pe Facebook cu rezultatele guvernării Orban – scrie printreranduri.net. Având în vedere competiția dintre cei doi pentru șefia PNL, nici nu ne vine să credem că a apelat la o tactică atât de perfidă. Mai mult, nu credem nici ce ne minte Cîțu: avem cele mai mici prețuri la alimente din Uniunea Europeană.

EUROSTAT confirmă – în România sunt cele mai IEFTINE alimente din UE!

P.S. Așa mai omorâm un fake news despre „explozia” prețurilor.”

Ce a uitat să ne spună gogomanul Cîțu este că statisticile UE vizează prețurile de anul trecut (2020) și nu de acum, de la mijlocul anului 2021.Un amănunt important trecut repede cu vederea, mai ales atunci când premierul se luptă cu fake news-urile, ciuma roșie și Ludovic Orban.

În statistici trăim bine. Atât de bine încât în viața de zi cu zi nici nu ne dăm seama. Mai avem un pic și crăpăm de atâta bine. Ca pe vremurile comuniste, important este însă altceva: să se mai înregistreze o „victorie” (după modelul campaniei de vaccinare), iar Cîțu să ajungă președinte la congresul PNL! Cu orice preț! Chiar și cu prețul unei noi minciuni. Oricum la câte scoate pe gură, nici nu mai contează una în plus! (printreranduri.net)

Articolul precedentRecomandările ISU înainte de furtună. Ce nu avem voie să facem
Articolul următorMorții ascunși din statisticile lui Cîțu