Compania Națională de Transport Aerian – TAROM anunța că, începând cu luna iulie, va introduce noi rute interne, care să susțină repornirea turismului românesc, conform unui comunicat de presă al companiei, conform profit.ro.

“Aviația și domeniul HoReCa, două sectoare ale economiei afectate în urma restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, vor putea limita efectele acestei crizei printr-un plan comun de acțiune. Compania Națională de Transport Aerian – TAROM anunță că, începând cu luna iulie, va introduce noi rute interne, care să susțină repornirea turismului românesc. Astfel, românii din vestul țării vor putea ajunge pe litoral în mai puțin de o ora. Rutele noi operate de TAROM vor fi: Timișoara – Constanța – Timișoara; Oradea – Constanța – Oradea; Cluj Napoca – Constanța – Cluj Napoca”, se menționează în comunicat, preluat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, zborurile vor fi efectuate în condiții de siguranță și vor avea ca destinație Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu din Constanța, de unde turiștii pot ajunge rapid în stațiunile de pe litoralul Mării Negre sau în Delta Dunării.

În comunicat se precizează că decizia de introducere a unor zboruri care să conecteze mari orașe, de litoral, vine în urma consultărilor dintre Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri prin Direcția Generală Turism, Prefectura Constanța, Primăria Oradea, Primăria Timișoara și Primăria Cluj Napoca, împreună cu TAROM, în contextul în care se estimează că cei mai mulți dintre români vor alege, în acest an, să își petreacă vacanța de vară în țara.

Citește mai mult pe profit.ro

Articolul precedentFermierii afectați de secetă acuză Guvernul că a adoptat o strategie prin care evaluează un grad de calamitate sub cel din teren
Articolul următorLudovic Orban a cerut verificări în cazul ministrului Cîțu, acuzat că a desființat un departament care se judecă cu părinții săi