Virgil Guran, consilier al premierului pe probleme de ordine publică, a declarat sâmbătă, la Antena 3, că Ludovic Orban a dispus verificarea acuzaţiilor care i se aduc ministrului Finanţelor, Florin Cîţu. Cîţu a fost acuzat că ar fi desfiinţat Comisia Juridică din minister care trebuia să se judece cu părinţii săi.

„Da (n.r. – am discutat cu Ludovic Orban). Am verificat la cabinetul premierului, nu au ajuns aceste documente, probabil să fie pe circuit, poate e mai greoi. Deci premierul nu cunoaşte situaţia. Trebuie să se informeze. A fost reacţia normala, că va verifica să vadă ce se va întâmplă. Orice trebuie verificat, lămurit, daca este real sau nu. Noi avem aceasta politică foarte clară, să verificam si o sa va prezentam concluzia.”, a declarat Virgil Guran, întrebat dacă a fost discutată situaţia lui Florin Cîţu.

Potrivit acuzațiilor aduse de mai mulți angajați, Florin Cîțu ar fi propus în cadrul proiectului de reorganizare a Ministerului Finanțelor Publice, desființarea Comisiei Juridice pentru a-i îndepărta conducerea, care se judecă cu părinții săi pentru un teren pe marginea lacului Vidra, în apropierea pârtiei Voineasa.

Angajații mai acuză că ministrul Cițu a solicitat dosarul părinților săi și nu l-a mai restituit de la sfârșitul lunii ianuarie. (sursa)

Articolul precedentTAROM introduce din iulie noi rute interne care să susțină repornirea turismului românesc
Articolul următorSUA pariază pe Europa de Est. Polonia ia locul Germaniei în strategia lui Trump!