timesnewroman.ro: E un veritabil război rece în hala cu brânză de la Obor, unde două familii de mici producători din Mărginimea Sibiului se acuză reciproc de necinste.

Mai exact, sibianul Pajeet din Nepal l-a atacat grav pe rivalul de la taraba de vizavi, sibianul Rajoosh din Sri Lanka, acuzându-l că nu e sibian adevărat.

„Banditul de Rajoosh? Ăla nici nu ştie să vă arate Sibiul pe hartă. Nu mă păcăleşte pe mine cu clopul, cojocul şi accentul ăla fals, de oltean care s-a uitat şi el la reclamele cu ciobanul Ghiţă. Pajeet şi Mukesh, ăia da, baci sibieni din tată în fiu, de la ei să iei telemea, smântână, paneer şi ghee, maică”, spune Eufrosina, o cumpărătoare cu preferinţe foarte clare.

„Dacă-l întrebi pe Pajeet, Rajoosh e un sibian fals care lungeşte brânza cu ipsos. Dacă-l întrebi pe Rajoosh, Pajeet e un impostor care n-a fost la Sibiu nici în vizită şi cumpără cârnaţii din Metro. Eu pe cine să cred? Mai bine mă duc la sibienii mei din Piaţa Miniş, Abdul şi Hakan”, exclamă George, pensionar. (sursa)

Articolul precedentRomânia, cele mai multe victime din accidente rutiere. Cine e de vină? (VIDEO)
Articolul următorNew York apelează la capre pentru a curăţa buruienile din parcuri