Parcarea subterană din Oradea a fost inundată, după ce un bărbat a declanşat alarma de incendiu şi au pornit automat instalaţiile de stingere. Primăria Oradea a făcut plângere pentru distrugere, iar autorul faptei este căutat de poliţişti. 


Parcarea este faimoasă și pentru că, la scurt timp după deschidere, în șapa de deasupra ei apăruseră deja crăpături, în urma unor ploi, dar și pentru că faptul că Primăria Oradea a fost amendată de ISU cu 10.000 de lei pentru că edilii (sic!) Bolojan și Birta au deschis-o fără aviz de la Pompieri! Mai recent, parcarea subterană a revenit în atenție cu ocazia Festifall, când oamenii au stat la coadă la plecare și câte 45 de minute pentru a plăti


Primăria Oradea a transmis, printr-un comunicat de presă, că în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, în jurul orei 01.00, un bărbat, încă neidentificat, a declanşat alarma de incendiu din incinta parcării subterane de pe strada Independenţei, gest care a dus la pornirea automată a instalaţiilor de stingere.  

“Acest lucru a dus la stropirea cu apă a parcării la fiecare nivel, golind rezervorul de apă. Totodată, s-au pornit pompele care au reumplut bazinul cu aproximativ 60 mc de apă. Toată întâmplarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere din interiorul parcării”, a anunţat, luni, Primăria Oradea. 

Municipalitatea a depus o plângere la Poliţia Municipiului Oradea pentru distrugere, iar după identificarea făptaşului, municipalitatea va demara demersurile legale pentru recuperarea prejudiciului cauzat. (sursa)

Articolul precedentDin 2023 creşterile salariale vor acoperi din nou rata inflaţiei
Articolul următorPrognoza meteo, 8 noiembrie. Vremea continuă să fie anormală. Care sunt explicațiile specialiștilor de la ANM