Temperaturile din termometre vor urca și astăzi peste limitele acestei perioade a anului. Specialiștii de la ANM au explicat care este cauza ce determină această vreme mai puțin obișnuită.

Vremea se va menține caldă, peste valorile obișnuite pentru această perioadă, și marți, 8 noiembrie, după cum au anunțat specialiștii de la ANM. Vor fi valori termice ce se vor încadra între 12 și 20 de grade Celsius.

În noaptea de marți spre miercuri, vremea va rămâne caldă, astfel că minimele se vor situa între 1 și 9 grade. Ziua de marți aduce vreme în general frumoasă, chiar dacă în prima parte a zilei pot să mai apară unele înnorări, ploi slabe și burniță, în special în regiunile intracarpatice și la munte. Meteorologii anunță că, local, în zonele joase poate să mai apară și ceața, mai ales noaptea și la primele ore ale dimineții.

De ce este atât de cald în această perioadă? Pentru că aerul polar este blocat în partea de nord-est și nord a Europei și astfel se explică temperaturile neobișnuit de mari pentru luna noiembrie, au explicat meteorologii.

Oradea: 18 grade Celsius, Precipitații: 20%, Umiditate: 82%, Vânt: 6 km/h

Articolul precedentParcarea subterană din Oradea a fost inundată, după ce un bărbat a declanşat alarma de incendiu
Articolul următorCreştinii ortodocși îi sărbătoresc marţi pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril