Parcările construite în Oradea, cu toate hibele lor (scurgeri și infiltrații de apă, deschidere fără aviz de incendiu și altele…), par o idee bună atunci administrația se plânge că nu sunt folosite. Atunci, sunt cele mai tari parcări din lume. Imediat ce oamenii le folosesc, însă, dezastru! Asta pe lângă faptul că sunt cele mai scumpe din țară!

Așa s-a întâmplat și cu ocazia evenimentelor organizate în Centrul Oradiei de ziua orașului. Conform presei locale, oamenii au stat la coadă la plecare și câte 45 de minute pentru a plăti. Este evident că sistemul nu a fost gândit pentru a face față utilizării la capacitate maximă. Maximă, adică normală, că doar au fost proiectate, sperăm, de specialiști!

sursa foto: bihor.ro / Călin Pop

Dar așa e când Primăria se lăcomește la banii orădenilor. Problema cu care s-au confruntat sute de orădeni și bihoreni putea fi evitată elegant, lăsând parcarea gratuită, măcar de ziua orașului. Sau pentru cine sunt organizate manifestările astea, din bani publici, dacă nu pentru localnici?

Doar că Primăria a preferat să încasez bani în loc să se gândească la orădeni. Poate se gândește anul viitor?

Sau pe atunci vor fi deja predate unor firme private și atunci să vezi prețuri!…

Articolul precedentProprietarii care își închiriază locuințele, obligați să înscrie contractul de chirie la ANAF. De când se aplică măsura
Articolul următorRusia și NATO încep, în paralel, exerciții cu forțele nucleare