timesnewroman.ro: Noua lege care reglementează notele de plată i-a înfuriat la culme pe chelneri. Mai ales după ce s-a aflat că legea prevede nu doar că bacșișul trebuie trecut pe notă, ci și faptul că pe notă trebuie trecut ÎNTOTDEAUNA numărul corect de beri.

„După ce că statul ne ia o parte din bacșișul de pe notă, acum o să pierdem și ce mai ciupeam noi cu berile trecute în plus“, s-a revoltat un chelner din Centrul Vechi bucureștean. „Mai ales că făceam asta aproape exclusiv cu turiști străini, pe care oricum nu-i interesează, că lor berea li se pare extrem de ieftină la noi. În loc ca banii străinilor să rămână în țară, acum se vor întoarce în țara turiștilor.“

Unii chelneri merg până într-acolo încât spun că, dacă nu le mai pot pune beri în plus pe notă clienților, vor fi nevoiți să înceapă să bea din acele beri. „Altă soluție nu văd“, spune același chelner din Centrul Vechi. „Iau o gură din fiecare bere, după care o agit ca să facă spumă cât să se umple halba la loc și aia e, i-o duc clientului așa.“ (sursa)

Articolul precedentPercheziții, inclusiv în Bihor, la o grupare de escroci acuzată că a dat „țepe” de peste 3,5 milioane de lei. Cum acționa rețeaua (VIDEO)
Articolul următorIohannis se dă de partea austriecilor: Nu va exista un boicot la adresa Austriei din partea statului și al (!) autorităților publice din România!