ISU Bihor a anunțat că două microbuze şi un autoturism, în care se aflau în total 17 persoane, au fost implicate, joi dimineaţă, 25 ianuarie, într-un accident rutier produs la Borş, judeţul Bihor.

Nouă persoane au fost transportate la spital.

Potrivit ISU Bihor, pompierii militari orădeni au acţionat, joi dimineaţă, pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs în Borş (zona Parcului Industrial), eveniment în care au fost implicate 17 persoane aflate în două microbuze şi un autoturism.

Accidentul a fost anunţat în dispeceratul ISU Bihor la ora 5.35, fiind mobilizate trei echipaje de pompieri militari cu o autospecială de victime multiple, o ambulanţă SMURD tip B2 şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi autospeciala medicului de urgenţă.

”Cele 17 persoane au fost evaluate de echipajele medicale, 9 dintre acestea, care prezentau răni uşoare (cod verde medical) fiind asistate medical şi transportate la spital”, a transmis ISU Bihor. (sursa)

Articolul precedent“Ceasul Apocalipsei” se menţine anul acesta la 90 de secunde de miezul nopţii, cel mai periculos nivel din istorie
Articolul următorCondițiile ce trebuie îndeplinite în mod cumulativ pentru a fi plătitor de impozit pe veniturile microîntreprinderilor în anul 2024