Fostul ministru al Sănătății, senatorul bihorean Florian Bodog, care deține și funcția de președinte al PSD Oradea, a reacționat, la solicitarea BihorNews.ro, la scandalul declanșat ieri de trădarea a doi consilieri județeni ai PSD din comuna Sânmartin, Ioana Bara și Ciprian Anta – administrator public al comunei respective, care au votat, spre deosebire de restul colegilor lor, pentru exproprierile impuse de Ilie Bolojan la Cheiru

Este vorba despre construirea unei șosele cu o bandă pe sens, denumită, pompos, în stilul lui Ilie Bolojan, inel metropolitan, care încalcă dreptul la proprietate a peste douăzeci de cetățeni din Cheriu care vor fi expropriați abuziv de către CJ Bihor la presiunile lui Ilie Bolojan. 

Senatorul Florian Bodog spune că, în urma votului de ieri al celor doi consilieri PSD, aceștia trebuie sancționați cu retragerea sprijinului politic și excluderea din partid pentru că au violat dreptul la proprietate al cetățenilor din Cheriu dar și pentru că au încălcat o decizie a Biroului Permanent al PSD Bihor care susținea demersul legitim al respectivilor bihoreni împotriva abuzului comis de Ilie Bolojan. 

Știindu-l pe domnul Laza ca fiind de bună credință, a spus Florian Bodog, dat fiind că s-a declarat surprins de acțiunile subordonatului său, eu cred că îi va cere și demisia din funcția de administrator public al comunei Sânmartin.

Oricum, spune Florian Bodog, nu știu cum cele două persoane s-ar mai putea uita de acum nu numai în ochii mei, dar și ai oamenilor, și sunt mulți, pe care i-au trădat. Îmi exprim speranța că, până la urmă, cetățenii din Cheriu vor avea legea și dreptatea de partea lor și sunt gata să îi sprijin cu tot ce îmi stă în putință!

Articolul precedentComuna din Bihor care își schimbă denumirea. Cum se va numi
Articolul următorOpinii: La ce folos să exploatăm gazul din Marea Neagră, dacă nu există garanţia că va fi folosit de consumatorii din România?