timesnewroman.ro: În sfârșit avem răspunsul la întrebarea ”De ce vine premierul Ungariei, Viktor Orban, în România, ca să țină discursuri înflăcărate?”. Nu sunt destui unguri în Ungaria? Acolo nu e umbră, să stea lumea să-l asculte pe obezul premier, cu ticuri de spital psihiatric?

Ei bine, se pare că Orban, la fel ca mai toți ungurii care intră în România, venise de fapt să-și umple portbagajul cu mâncare de la noi, că e mai ieftină.

După frazele jignitoare la adresa românilor, rostite la școala de vară a ungurilor din Tușnad, Viktor Orban a continuat să fie nesimțit. S-a dus la Profi Loco din Bixad, unde s-a băgat în față la coadă cu salamul ieftin, adevăratul scop al vizitei sale în România. El a fost văzut de oameni în parcare, unde băga de zor salam la fălcuțele lui grase, direct din portbagaj.

Pe lângă salam la preț bun, Orban a pus mâna și pe două baxuri de zahăr, ca să poată să-i pună nevasta gemurile și dulcețurile în cămară, pentru că în Ungaria zahărul se dă doar pe cartelă și maxim 2 kg/lună de fiecare familie, grație politicilor inteligente ale Guvernului Orban. (sursa)

Articolul precedentRestricţii de circulaţie pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone, din cauza caniculei
Articolul următorFilmul românesc caracterizat ca “o mare porcărie” conduce în top pe Netflix