Comedia românească “Haita de acţiune”, cu Antonia, Anca Dumitra şi Matei Dima în rolurile principale, a avut încasări fabuloase în cinematografe, iar acum a intrat cu succes și pe Netflix.

În cele trei zile de când a intrat pe platforma de streaming, filmul a urcat pe primul loc, deși recenziile vizavi de el îl catalogheză ca fiind “o mare porcărie”.

“Cred că filmul are 30% acțiune, 30% umor, 30% suflet și 10% înjurături”, a afirmat regizorul Matei Dima, despre peliculă.

În film, Denzel (Matei Dima) este poliţist la rutieră, însă el se visează în filmele americane şi îşi doreşte să rezolve cazuri complexe. Este luat la mişto de toţi colegii lui din secţie pentru că este prea naiv să fie corupt şi nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat. Împreună cu Oli (Antonia) o poliţistă care are probleme cu nervii, căruia i se spune Regina frigidă, pentru că e sătulă de misoginismul din România şi Aurel, primul agent de circulaţie din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie. (sursa)

Articolul precedentÎn sfârșit avem răspunsul la întrebarea ”De ce vine Viktor Orban în România ca să țină discursuri înflăcărate?”
Articolul următorAproape de tot… Cum s-a văzut, de lângă Galaţi, atacul ruşilor asupra porturilor Reni şi Ismail de la Dunăre (VIDEO)