Mesaj delirant a senatoarei Diana Șoșoacă, în fața presei, pe holul Parlamentului. Aceasta susține că a vorbit cu președintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, pentru a stinge revolta din Rusia.  

-Să ziceți mersi că am vorbit cu Lukașenko să-l primească pe Prigojin. Bravo mie!

-Ați salvat Rusia, să înțelegem…

-Bravo mie că am salvat Moscova! Vreți să vă salvez și Washingtonul? Nu vedeți că n-aveți creier să gândiți? Niciunul nu ține cu România!

Declarațiile au fost făcute în fața jurnaliștilor, pe holul Parlamentului, după o dispută cu premierul Marcel Ciolacu.

Președintele PSD dădea declarații în fața jurnaliștilor, după ședința comună în care au fost eliminate pensiile speciale ale parlamentarilor, când a intervenit Șoșoacă, acuzând că parlamentarii opoziției nu sunt lăsați să vorbească.

„Mergeți la Ambasada Rusiei”, a fost replica lui Ciolacu.

„Du-te la America și linge-i clanța! Ați vândut țara Americii, împreună cu toate resursele României”, a spus Șoșoacă.

„Doamnă, sunteți o mincinoasă ordinară”, a spus Ciolacu. Șoșoacă l-a acuzat de limbaj „mitocănesc” și „grobian”, în timp ce premierul a plecat de la declarații.

Senatoarea a rămas să vorbească în fața jurnaliștilor, spunând că a vorbit cu președintele Belarusului, Aleksander Lukașenko, să-l primească în țară pe Evgheni Prigojin, liderul grupului de mercenari Wagner, după revolta eșuată din weekend. (sursa)

Articolul precedentPloi, vijelii și grindină anunțate de meteorologi în toată țara. Județele aflate sub cod galben de instabilitate atmosferică
Articolul următorInvestiţie de 1,4 miliarde de euro într-un oraş din România. O nouă fabrică va genera 8.000 de locuri de muncă