Senatorul bihorean Florian Bodog, fost ministru al Sănătății, a reacționat într-o postare pe Facebook la știrea, publicată și de BihorNews, privind faptul că actualul ministru al Sănătății, useristul Vlad Voiculescu, fuge de responsabilitate, delegându-și toate atribuțiile și dreptul de semnătură unor secretari de stat. Iată ce a scris senatorul Bodog:

”După Năsui de la Economie, a venit rândul lui Voiculescu de la Sănătate să-și delege atribuțiile unui secretar de stat! Așadar, miniștrii useriști fug de răspundere ca de… foc. Așa fac ei ”reformă”!

În Ordinul de Ministru se precizează că secretarul de stat semnează în numele și pentru ministrul Sănătății toate documentele elaborate de acesta. Și atunci se pune întrebarea legitimă: de ce mai e nevoie de ministru?

După nici 2 luni de mandat, ministrul Vlad Voiculescu deja s-a săturat de critici și nu vrea să-și asume nimic, decât laudele!

Din păcate, așa cum spunea cineva, nu doar pesediștii au rămas cu el la minister, ci toți românii care nu-și pot permite tratamente la Viena! RUȘINOS!” (sursa)

Articolul precedentMunca la arat. Prin PNL, prin minister…
Articolul următorBinele despre care unii nu vor să știe: Biserica Ortodoxă Română a donat 38 de milioane de euro în 2020