Pe 13 Ianuarie, premierul Florin Vasile Cîțu anunța plin de elan muncitoresc obiectivul său privind persoanele vaccinate: 10,4 milioane până în Septembrie 2021! După doar patru luni, timp în care guvernanții de ”dreapta” s-au ”luptat” vitejește cu pandemia, mai exact pe data de 13 Mai, președintele Iohannis a anunțat noile ținte ale campaniei de vaccinare: ”5 milioane la 1 iunie, 6 milioane la 1 iulie, iar la 1 august 7 milioane”. Așadar, surpriză! De la 10, obiectivul s-a redus la doar 7 milioane! În doar 4 luni!

Cauzele acestei re-evaluări bruște nu sunt greu de ghicit. Actualii guvernanți de ”dreapta” sunt niște incompetenți care au gestionat dezastruos pandemia! Au dovedit-o, din păcate, prin măsurile catastrofale luate pe spinarea românilor, iar românii și-au pierdut încrederea în Iohannis, Orban, Cioloș, Barna, Cîțu și gașca lor. Pe cale de consecință, oamenii nu mai au încredere nici în vaccinarea promovată  de liderii de ”dreapta”. De aceea, campania de vaccinare a ajuns un eșec. Acum, recunoscut, oficial, chiar de președintele țării!

Așa se explică de ca ținta de vaccinare s-a diminuat consistent și s-a ales praful de obiectul solemn-științific ca în România să fie 10 milioane de vaccinați la 1 Septembrie!

Oricâte maratoane de vaccinare și centre drive-thru ar mai organiza, indiferent câte ”beneficii”, libertăți și relaxări ar mai fi promite românilor, ținta fantezistă a lui Cîțu nu poate fi atins. Decât dacă vor proceda precum înaintașii lor, liderii comuniști de tristă amintire, care realizau planul cincinal în doar trei ani!

Cum vor acești ticăloși de la PNL și USR ca românii să mai aibă încredere în ei, când ei ascund prin statistici morții de COVID? Cum își mai imaginează Iohannis, Cîțu și ceilalți lideri de ”dreapta” că cineva mai ascultă de îndemnurile lor oficiale, când văd că totul în jurul lor este o mare minciună? (sursa)

Articolul precedentEpic fail pentru Ioana Mihăilă: doar 132 de persoane s-au vaccinat în centrul unde a stat ministrul, într-o comună cu peste 3.000 de oameni
Articolul următorPreședintele Comisiei de Politică Externă a Adunării Naționale a Franței cere demisia Adinei Vălean din funcția de comisar pentru transporturi a UE, pe care o acuză de lașitate