Peste 6 miliarde de lei este valoarea proiectelor Guvernului Ciolacu în infrastructura rutieră din județul Bihor! – scrie senatorul bihorean Florian Bodog într-o postare pe Facebook.

În cadrul vizitei de lucru de astăzi (marți, 22 august – n.r.) a ministrului transporturilor, domnul Sorin Grindeanu, am trecut în revistă cele mai importante investiții ale guvernului pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din Bihor:

• Drumul de legătură între autostrada A3 de la Biharia și Centura Oradea (aflată în stadiu avansat de execuție)

• Tronsoanele Suplacu de Barcău – Chiribiș și Chiribiș – Biharia din Autostrada Transilvania (contractele de execuție vor fi semnate în această toamnă)

• Reabilitarea DN19 între Marghita și Suplacu de Barcău (lucrare aflată în curs de desfășurare)

• Construirea drumului de legătură între Oradea și Sânmartin.

De asemenea, am discutat și despre electrificarea căii ferate dintre Cluj Napoca și Episcopia Bihor, una dintre cele mai importante proiecte de modernizare a CFR din regiunea noastră.


Citește și: Ministrul Transporturilor în vizită pe șantierul drumului de legătură dintre Oradea și viitoarea autostradă A3. ‘Sunt șanse să fie dat în circulație în acest an!’


Sorin Grindeanu, scrie Florian Bodog, este ministrul cu cele mai bune performanțe din guvern, având cele mai multe contracte de investiții semnate și cele mai multe lucrări ce urmează a fi finalizate în acest an și în anul care urmează.

El a demonstrat că România poate investi masiv în infrastructură și că doar în felul acesta vom asigura României o conectivitate care să aducă dezvoltare.

Din punct de vedere politic, mai scrie senatorul bihorean, prezența ministrului Grindeanu alături de noi în Oradea și în Bihor este dovada sprijinului pe care PSD îl acordă și l-a acordat întotdeauna conducerii administrației locale. Ea arată că proiectele de infrastructură cu care se laudă administrația penelistă nu ar fi posibile fără susținerea guvernării PSD! (sursa)

Articolul precedentMinistrul Transporturilor în vizită pe șantierul drumului de legătură dintre Oradea și viitoarea autostradă A3. ‘Sunt șanse să fie dat în circulație în acest an!’
Articolul următorRomânii, campioni şi la risipa alimentară. Aruncăm peste 8% din salariu! (VIDEO)