În decembrie 2020, proaspăt ales președinte al CJ Bihor, Ilie Bolojan făcea marea tam-tam cu tot felul de anunțate reduceri de personal pe la instituțiile din subordinea Consiliului, printre care și DGASPC – Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor.

Minunea, pentru care, desigur, a fost lăudat de toată presa, nu prea a făcut față contactului cu realitate! Iată că doi ani și o lună mai târziu, DGASPC Bihor scoate la concurs nu mai puțin de 200 de locuri de muncă!

Anunțul a fost făcut pe posturi.gov.ro, iar cei interesați pot găsi detalii aici.

Astfel, se caută, pe perioadă nedeterminată, un medic specialist, 4 coordonatori personal de specialitate, 6 asistenți sociali, 6 psihologi principali, 4 kinetoterapeuți, 4 pedagogi de recuperare, 19 asistenți medicali, 18 instructori, 11 animatori socio-educativi, 111 infirmieri, 4 administratori, 3 inspectori de specialitate, 8 bucătari și un șofer.

Astea da reduceri de personal. În varianta Ilie Bolojan…


„Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale” ― Ion Luca Caragiale, O scrisoare pierdută.


Calendarul concursului:

Articolul precedentDezvăluiri fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban: “Am primit cadou de la Orban funcția de președinte TNL…”
Articolul următorBihor: Frații Pavăl (Dedeman) cumpără o fabrică de cărămizi