Piața volantă din Gheorgheni, ne scrie un cititor BihorNews.ro, se mută de joi 10 noiembrie, lângă Parcul Central din Cluj-Napoca, anunță municipalitatea; aici vor fi organizate de altfel toate piețele volante din oraș.

De joi, piețele volante de legume și fructe se mută pe platoul din zona Parcului Stadion, la intersecția străzilor Splaiul Independenței și George Coșbuc, pe tot parcursul anului. 

Acest platou devine astfel locul unde se desfășoară piețele volante din Cluj-Napoca, arată Primăria. Acestea vor fi organizate în fiecare marți, joi și sâmbătă, primele două între orele 12 și 18, iar sâmbăta între orele 7 și 16. (sursa)


Într-o conferință de presă susținută recent, PSD Oradea a lansat o petiție online, care poate fi văzută aici, prin care cere înființarea unor piețe volante în locul celor închise de Primărie.

Piețele volante, spune PSD, vin ca o alternativa la închiderea piețelor Ioșia și Nufărul, dar și ca o soluție pentru cartierele care nu au și nu au avut niciodată acces la produse oferite direct de producători. 

Articolul precedentFlorian Bodog: ‘Nu războiul este cauza majorărilor aberante la prețul energie, ci liberalizarea pieței, impusă de PNL+USR’ (GRAFIC)
Articolul următorRabla pentru Electrocasnice, luna aceasta. Tot ce trebuie să știi ca să prinzi un voucher