Italienii de la De’Longhi fac angajări masive și organizează o întâlnire cu sătmărenii care și-ar dori să lucreze la noua fabrică din Satu Mare pe posturi de team leader, tehnician analist calitate sau tehnician mentenanță, scrie Presa SM.

De’Longhi lansează invitația de a te alătura echipei noastre din Satu Mare. Dacă ești interesat de una dintre pozițiile: team leader, tehnician analist calitate sau tehnician mentenanță, și ai experiență relevantă, te așteptăm cu CV-ul, la o sesiune de cunoaștere, la sediul De’Longhi, Parc Industrial Sud nr.9, joi, 25 aprilie 2024, la ora 9:00. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la 0747 477 081 sau 0756 010 215, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-14:00”, spun cei de la De’Longhi într-o postare pe pagina de socializare a companiei.

Fabrica din Satu Mare va fi cea mai mare din lume a companiei

Fabrica de la Satu Mare va costa 40 de milioane de euro și va fi cea mai mare din lume a producătorului italian de aparate de cafea, cu unități de producție în Italia, România și China. Fabrica de la Satu Mare va avea 800 de angajați până la sfârșitul anului.

De’Longhi mai are două fabrici în Romînia, în Cluj și Bihor, care au desfășurat împreună afaceri totale de 470 de milioane de euro în 2022. Compania italiană fondată în 1902 la Treviso a raportat pentru 2023 venituri de 3 miliarde de euro. (sursa)

Articolul precedentSfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă. Ce se face în această zi, conform tradiției populare
Articolul următorRomânia redeschide o exploatare de magneziu în Bihor ca să scape UE de dependența de China