Obiectivul USR-PLUS nu e nicidecum bunăstarea românilor, ci să vândă bucată cu bucată resursele României către străini, acuză deputatul Oana Bulai. USR-PLUS a pus gând rău Societății Sării din România, iar, în mod direct sau indirect, zăcămintele vor fi înstrăinate.

Deputatul Oana Bulai atrage atenția că noile manevre realizate de USR-PLUS reprezintă un atac la siguranța națională. În timp ce în spațiul public se dezbat războaiele politice din interiorul partidelor, Claudiu Năsui pune mâna pe Salrom, o societate ale cărei acțiuni aparțin în majoritate statului român, dar care are drept proprietar cu aproximativ 50% și Fondul Proprietatea, și o vinde străinilor.

Atac la siguranța națională. Claudiu Năsui vinde resursele României

Operațiunea a fost deconspirată de Daniel Zamfir, potrivit deputatei, care spune că prăduitorii aflați la guvernarea României pregătesc un nou atac asupra avuției țării.„Golănia Salrom – marea prăduială mascată! De ce credeți că se agită Năsui să vândă doar 2% din Salrom? Să se capitalizeze? Nici vorbă! 2% din punct de vedere financiar, nu înseamnă nimic! Înseamnă, însă, pierderea controlului societății de către statul român. Asta e ceea ce vrea Năsui cu cei care sunt în spatele lui. Statul roman deține 51%, iar Fondul Proprietatea are 49%. Cele două procente vândute vor schimba raportul de forte. Societatea Română a Sării, pe lângă rezerve uriașe de sare mai are și grafit, ceea ce o include în rândul companiilor de interes strategic. Operațiunea pregătită de Năsui e atac la siguranța națională!”, a transmis Daniel Zamfir.

România se vinde bucată cu bucată străinilor. Miza manevrelor ministrului Economiei

În vreme ce ocupă spațiul public cu războaiele lor politice, România e vândută bucată cu bucată, spune deputata PSD Oana Bulai. „Mulți nu au înțeles de ce ministrul Năsui și-a concentrat atenția asupra Salrom. Explicația prezentată și de Daniel Zamfir e simplă: dacă sunt vândute 2 procente din cât deține statul român la Salrom, atunci România pierde controlul și majoritatea asupra companiei. În acest moment, statul român deține 51%, iar Fondul Proprietatea 49%. Practic, dl Năsui atentează cu bună știință la interesul național.Și uite cum, peste noapte, un așa-zis progresist vânzător de țară înclină balanța și face cadou străinilor compania de sare a României. Pentru resursele țării noastre s-au luptat strămoșii noștri, și-au dat viața, iar acum un trădător de neam vine și vinde resursa de sare. Obiectivul lor nu e bunăstarea românilor, ci să vândă bucată cu bucată resursele țării către străini! Sper ca presa să investigheze aceste intenții pe care ministrul Năsui le are în privința Salrom. Sunt convinsă că vor ieși la suprafață multe surprize”, s-a exprimat deputata Oana Bulai. (sursa)

Articolul precedentA început numărătoarea inversă: Richard Branson zboară în spațiu, cu 9 zile înaintea lui Jeff Bezos
Articolul următorCel mai mare lac sărat helioterm din Europa se află în România