timesnewroman.ro: Senatoarea Diana Șoșoacă a fost din nou în centrul unui scandal la o sală de fitness din Iași. După ce a terminat rutina zilnică de sport și saună, senatoarea a dorit să guste ceva să se întremeze iar la barul de la intrare nu aveau decât cafea, creatină și prafuri de zer.

„Uitați cu ce vor să ne hrănească ăștia, europenii, dușmanii României. Priviți, prafuri și iar prafuri. De unde știu că acest Weider Mega Mass nu este făcut cu făină de gândaci. De ce nu aveți aici niște mâncare sănătoasă, românească, să te recuperezi? Unde-s micii, domnule, ce, nu mai știți să faceți mici”, a întrebat președinta partidului SOS.

Administratorii clubului s-au apărat susținând că majoritatea oamenilor care vin acolo încearcă să slăbească, nu să se recupereze după prea mult sport. „Și oricum, orice culturist moldovean știe că nu trăiești cu mici sau prafuri de-asta, pui din timp carne la borcan în untură și mănânci unul de-ăla după fiecare antrenament”, spun administratorii. (sursa)

Articolul precedentRestaurantele McDonald’s din România au un profit mai mare decât toate restaurantele din Cluj / Care sunt restaurantele din țară cu cea mai mare cifră de afaceri
Articolul următorAlimente ideale pentru detoxifierea ficatului. Care sunt cele mai eficiente, ce e bine să mâncăm