Un bărbat şi un copil au murit, iar alţi doi copii şi o femeie sunt răniţi după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe DN 1 (E60), în judeţul Bihor. Primele date arată că adulţii au rămas încarceraţi, în timp ce cei trei copii au fost aruncaţi din maşină, pe şosea.

Accidentul a avut loc în jurul orei 14.00, pe DN 1 (E60), în localitatea Uileacu de Criş, unde un autoturism în care se aflau cinci persoane, între care trei copii, s-a răsturnat.

Ajunse la locul accidentului, echipele de salvare au găsit un bărbat decedat, o femeie aflată în cod galben medical şi trei copii, dintre care unul este decedat, altul este în stare foarte gravă şi al treilea în cod verde medical.  

La locul accidentului au fost trimise mai multe ambulanţe, dar şi elicopterul SMURD care va prelua copilul aflat în stare gravă pentru a-l duce la spital la Oradea, a precizat ISU Bihor. 

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc în condiţiile în care autoturismul s-a răsturnat pe şosea. Şoferul şi pasagerul dreapta au fost încarceraţi, iar trei copii au fost proiectaţi pe carosabil.  

Traficul este întrerupt pe ambele sensuri, estimându-se reluarea normală a circulaţiei în 60 de minute. (news.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.