Carmen Brumă a enunțat cele patru principii ale unui stil de viață sănătos.

Carmen Brumă nu este neapărat adepta unei anumite diete, ci mai degrabă a unor reguli de bază care te pot ajuta să ai silueta dorită.

Într-un material video pentru Unica, ea a declarat că nu recomandă dieta Rina, din cauza lipsei diversității.

În schimb, Carmen Brumă a enunțat cele patru principii care stau la baza unui stil de viață sănătos:

Pe scurt, trebuie să avem grijă ce mâncăm, trebuie să avem grijă cum și cât ne mișcăm, trebuie să avem grijă să dormim bine și suficient și să avem un soi de management al stresului – să reușim să găsim o formulă în care stresul să nu ne afecteze atât de mult. Să gestionăm mult mai bine stresul. Cam astea ar fi palierele cele mai importante”, a afirmat Carmen Brumă în emisiunea Fresh by Unica.

„Degeaba ai grijă ce mănânci și cum te miști dacă nu dormi suficient. Somnul bun, odihnitor, în dozele de care avem nevoie este cel mai bun medicament anti-aging. Nu există mai eficient de atât. Așa că trebuie să acorzi atenție inclusiv acestui aspect atunci când vrei să te menții sănătos și atunci când slăbești pentru că dacă nu dormi suficient, dacă nu ai un somn de calitate, procesul de slăbire este încetinit.

Dacă nu te odihnești cum trebuie se secretă mai mult cortizol, sinteza proteică nu se întâmplă așa cum ar trebui, se dereglează niște hormoni care răspund de starea de foame și sațietate. În perioadele în care nu dormi suficient îți vine să mănânci mai mult și mai mult dulce și mai mulți carbohidrați și chestii cu mult ulei”, a mai spus Carmen Brumă. (sursa)

Articolul precedentANAF ar putea cere jumătate din banii pe care nu-i poți justifica (proiect)
Articolul următorCiolacu: Săptămâna viitoare vom convoca Parlamentul în sesiune extraordinară pentru a modifica Legea pensiilor speciale în acord cu obiecţiile CCR