timesnewroman.ro: Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost la un pas să ţină un discurs istoric în Parlamentul României! Potrivit unui comunicat oficial, evenimentul a fost însă anulat după ce senatoarea Diana Şoşoacă l-a mâncat pe protagonist.

„Noi i-am zis că nu îi putem asigura securitatea şi că se bagă în gura lupului, dar la ce să te aştepţi de la un om care n-are frică nici de Rusia?”, spune Decebali Gigelenko, bodyguardul preşedintelui ucrainean, care a scăpat din iureş doar un pic ronţăit.

Din fericire pentru ţara vecină, sepepiştii români au mai multă experienţă cu asemenea scenarii şi au reuşit să-l recupereze pe preşedinte din Şoşoacă folosind o lanternă şi un lasou.

„În prezent, domnul Zelenski e în afara oricărui pericol, dar mă îndoiesc că vrea să mai calce în Parlamentul vostru. Spune că a fost o experienţă înspăimântătoare, ca şi cum ai aluneca într-un tanc T64 printr-o turelă cu dinţi”, a transmis purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ucrainene. (sursa)

Articolul precedentRomânia, în continuare ‘campioană’ la tragedii pe şosele. Locul 1 în UE la numărul de morți în accidente rutiere
Articolul următorPeste 11.000 de români au intrat în clubul celor cu depozite de peste 100.000 de euro, nivel record în ultimul deceniu (GRAFIC)