Conform surselor BihorNews.ro, autorul accidentului de săptămâna trecută de pe strada Armatei Române ar fi nimeni altul decât Hodișan Nicolae Florian, șeful Direcției Agricole din județ, faimos pentru traseismul său politic.

Accidentul, petrecut miercuri 17 februarie în jurul orei 8 la intersecția străzilor Armatei Române cu Făgărașului, s-a soldat cu doi răniți, un bărbat și o femeie, care au suferit contuzii și hemoragii, din fericire într-o formă ușoară.

Conform surselor noastre, mașina vinovată de accident, BH 01 AGR, este cunoscută în Oradea ca fiind condusă doar de Nicolae Hodișan, șeful Direcției Agricole Bihor, ea aparținând de altfel instituției.

Acesta nu ar fi respectat indicatorul de cedează trecerea de la intersecția cu strada Făgărașului și a intrat într-o altă mașină condusă de o femeie de 33 de ani (P.L.), din Oradea. În urma coliziunii, al doilea autovehicul a fost proiectat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un al treilea autoturism, condus pe strada Făgărașului, înspre strada Izlazului, de un bărbat de 59 de ani (P.S.), din Oradea.

Probabil că Nicolae Hodișan se va alege cu un dosar penal pentru vătămare.

Articolul precedentRata șomajului în Bihor se menține
Articolul următorSchimbare istorică în privința RCA, din martie. Cu cât se vor scumpi polițele de asigurare