Trei doctoriţe rezidente s-au luat la bătaie şi s-au tras de păr în faţa colegilor în Spitalul Judeţean din Oradea. Doar şeful de secţie a reuşit să le despartă pe rezidentele bătăuşe. 

Alex Prunean, reporter Observator: Cele trei doctoriţe sunt medici rezidenţi pe secţia de infecţioase a Spitalului Judeţean. Toate sunt din regiuni diferite ale ţării, iar motivul pentru care s-au certat este unul banal: o glumă făcută pe grupul de WhatsApp al colegilor despre regiunea din care provine una dintre ele. Au început să se certe, iar mai apoi s-au luat la bătaie de faţă cu ceilalţi colegi. Reprezentanţii Spitalului Judeţean au confirmat incidentul, dar nu au transmis încă dacă s-au luat şi măsuri disciplinare împotriva celor implicate. Poliţiştii, în schimb, spun că nu au deschis nicio anchetă în acest caz pentru că până în acest moment nu a fost înregistrată nicio sesizare şi nicio plângere. (sursa)

Articolul precedentAtenție la medicamentele pentru răceală ce conțin pseudoefedrină. Pot provoca probleme cardiace
Articolul următorFactură uriașă la curent, pentru un apartament din Oradea unde nu locuiește nimeni: „Mi-au spus că este o corecție a ceasului vechi“