Mai mulți cititori ne-au semnalat primirea unui email din partea companiei aeriene Ryanair prin care li se cere să semneze o petiție adresată președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Până în prezent, se spune în mesaj, în 2023, au existat 64 de zile de greve CTA (de 12 ori mai multe decât în 2022) care au inhibat libertatea de mișcare a milioane de cetățeni UE.

Este inacceptabil ca Franța să utilizeze legislația cu privire la servicii minime pentru a proteja zborurile franceze în timpul acestor greve repetate ale controlorilor de trafic aerian, în timp ce cursele de survolare, dintre care niciuna nu are sosiri/plecări către/din Franța, suferă toate aceste anulări.

Acest lucru este nedrept pentru pasagerii noștri și dorim ca UE să acționeze acum pentru a proteja cursele de survolare în timpul acestor greve și pe piața unică a UE.

Făcând clic pe butonul de sub adresa de e-mail și numele tău, mai scrie în mesaj, vei primi petiția noastră și vei trimite un mesaj urgent către Ursula von der Leyen pentru a proteja pasagerii în timpul grevelor controlului traficului aerian.

Articolul precedentGuvernul pregătește “marea ieftineală” de Sărbători. Lista alimentelor pentru care s-ar putea plafona adaosul comercial
Articolul următorMă întreabă rude mai în vârstă cum să procedeze cu banii…