Când vrei să îngropi o problemă, înființezi o comisie sau un comitet. Este o regulă de bază, scrie printreranduri.net.

Ce face premierul Cîțu pentru „pregătirea revenirii la normalitate a României”? Decide „constituirea unui comitet format din reprezentanți ai tuturor ministerelor”.

Vestea bună este că, în sfârșit, guvernul de „dreapta” a început să facă ceva. A început să se pregătească. Dar să nu ne facem speranțe deșarte! Și acum vine vestea proastă. De fapt, sunt mai multe vești proaste.

Deocamdată avem doar niște vorbe. Nimic concret și nimic sigur. Vorba premierului: depinde! Cîțu nu a garantat că de la 1 Iunie chiar începe normalitatea! A spus doar că „sperăm să avem multe măsuri de relaxare”. Deci, doar speranțe și iluzii. Premierul nu a făcut nimic altceva decât să ne vândă o iluzie. Iluzia normalității care va să vină.

Mai mult decât atât, Cîțu nu ne-a spus concret nici cum va arăta mult așteptata normalitate! Și există șanse foarte mari ca această normalitate (pregătită de guvern) să fie mult diferită de ceea ce ne așteptăm noi…

Până ajungem însă din nou la normalitatea guvernanților, să încercăm să rămânem noi sănătoși și normali. La cap. (printreranduri.net)

Articolul precedentDe Ziua Mondială a Sănătății, România își dorește un ministru mai bun!
Articolul următor”Bona” lui Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii: „Două săptămâni de carantină naţională ar face minuni”