boardingpass.ro: Aeroexpress Regional a decis să opereze zboruri regulate între Budapesta și Cluj Napoca și în primăvara acestui an. Inițial, în decembrie 2022, când a reluat zborurile de pe această rută, compania introdusese în sistemul de rezervări zboruri doar până la jumătate lunii februarie 2023.

Dar, compania maghiară a decis să continue să zboare regulat din capitala Ungariei spre aeroportul „Avram Iancu” din Cluj Napoca și după data de 17 februarie 2023. Acum zborurile companiei maghiare dintre cele două orașe sunt disponibile pentru rezervare până 19 aprilie, însă, probabil, perioada va fi extinsă și după această dată.

Aeroexpress Regional operează trei zboruri pe săptămână între Budapesta și Cluj Napoca, în zilele de luni, miercuri și vineri.

În toamna anului trecut compania maghiară operase preț de câteva săptămâni și rutele Cluj Napoca – Debrețin și Târgu Mureș – Debrețin, însă zborurile de pe aceste rute nu au mai fost reluate. Cu toate acestea, este posibil ca în vara acestui an Aeroexpress Regional să reia zborurile de pe cele două rute. (sursa)

Articolul precedentUngaria, declarată cea mai coruptă ţară din UE. Pe ce loc este România
Articolul următorIKEA va deschide al treilea magazin din România