timenewroman.ro: Nu se întâmplă des ca o mămăiţă de la ţară să-i dea mucul unui europarlamentar! S-a întâmplat recent într-o piaţă din Ştromeleagul Silvaniei, unde Rareş Bogdan şi-a afişat cu mândrie Rolexul de 30.000 de euro, dar o babă care vindea pătrunjel l-a umilit pur şi simplu scoţând de sub mânecuţă un Patek superb – şi considerabil mai scump.

„Ehei, băi ţâcă, ăsta e un Patek Philippe Gobbi Milan ‘Heures Universelles’ ref. 2523, l-am luat acum mulţi ani la licitaţie la Christie’s, nouă milioane de dolari am dat pe el, maică, în ziua de azi nu cred că mi-aş mai permite”, a oftat băbuţa.

„Hai, mamaie, ia şi mătăluţă pătrunjelul ăsta, să plec şi eu acasă”, a continuat bătrâna, arătând spre un snop de verdeaţă şi un Bentley Bacalar opulent care aştepta în parcarea pieţei sub o prelată de celofan.

„L-am întrebat dacă vrea pătrunjel, că la ce ceas avea, o tinichea de Rolex, cred că-l găsise într-un ou de ciocolată, nu cred că-şi permitea sfeclă”, a adăugat bătrânica după ce Rareş Bogdan şi-a luat tălpăşiţa aproape plângând. (sursa)

Articolul precedentCe căuta Iohannis în Tanzania?
Articolul următorSONDAJ. Armata, Biserica, NATO și UE sunt instituţiile în care românii au cea mai mare încredere