boardingpass.ro: Ryanair își extinde în 2023 rețeaua de rute pe care o operează de la Cluj Napoca prin lansarea a trei rute noi.

Compania low-cost irlandeză va inaugura în 26 martie 2023 trei rute noi, cu plecare din Cluj Napoca spre Paris BVA, Bruxelles CRL și Milano BGY.

Ruta Cluj Napoca – Milano Bergamo va fi operată cu o frecvență de șapte zboruri pe săptămână (un zbor pe zi).

Între Cluj Napoca și Paris Beauvais va zbura din 26 martie 2023 de patru ori pe săptămână, în fiecare zi de luni, miercuri, joi și duminică.

A treia rută care va fi inaugurată de la Cluj Napoca în 26 martie 2023 este cea spre aeroportul Charleroi, situat în apropierea Bruxellesului.

Ryanair va zbura între cele două orașe cu o frecvență de patru zboruri pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, joi și duminică.

Biletele pentru cele trei rute noi pe care compania low-cost le va inaugura în primăvara anului 2023 sunt disponibile pentru rezervare pe site-ul Ryanair.

Zborurile de pe aceste rute vor fi operate cu un mix de avioane de tip Boeing 737-800NG și 737 MAX 8200.

Între Cluj Napoca și Paris Beauvais, Bruxelles Charleroi și Milano Bergamo mai operează zboruri fără escală și compania low-cost Wizz Air.

Pe lângă aceste trei rute, compania low-cost Ryanair mai zboară din Cluj Napoca spre aeroporturile Londra Stansted și Dublin. (sursa)

Articolul precedentGuvernul împarte primăriilor aproape un miliard de lei / Bihorul, tot după Botoșani… (document)
Articolul următorInvestiţiile străine directe se îndreaptă în 2022 către cel mai bun an din istorie: 9,4 miliarde de euro la 10 luni