Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor vă informează pe această cale  cu privire la organizarea Bursei Locurilor de Muncă în colaborare cu Primăria Municipiului Oradea,  vineri, 27 octombrie 2023, începând cu ora 9.00, la Arena Antonio Alexe.

La acest eveniment și-au anunțat participarea un număr de 51 de angajatori, care vor oferi peste  2200 locuri de muncă, din care 200 pentru studii superioare.

Tot în aceeași zi și locație se va organiza, începând cu orele 12, Ziua Antreprenorului, un eveniment comun cu PMO, dedicat antreprenorilor, unde vor avea loc următoarele prezentări:

  • Alina SILAGHI, director general ADLO – “Antreprenoriat local-CRESC Oradea”
  • Mihai Jurcă, City Manager Primăria Municipiului Oradea – “Antreprenoriatul și colaborarea cu autoritățile locale”
  • Békési Csaba, director executiv AJOFM Bihor – “PULS – servicii ale serviciului public de ocupare în contextul digitalizării”.

sursa – AJOFM Bihor

Articolul precedentLista alimentelor care dau dependență la fel ca țigările sau heroina: Incapacitatea de a renunța la acestea are mai puțin de-a face cu auto-controlul
Articolul următorGenerații întregi distruse! Facebook și Instagram, un nou proces în SUA: ”Au contribuit la o criză națională de sănătate mintală a tinerilor și trebuie să fie trase la răspundere”