Premierul Ludovic Orban i-a spus noului primar general al Capitalei Nicușor Dan, cu ocazia depunerii de către acesta a jurământului la preluarea mandatului, că acum are încredere să transfere bani de la bugetul de stat către municipalitate pentru ca aceasta să aibă cu ce să plătească subvențiile destinate termoficării centralizate din București. Fostul primar PSD Gabriela Firea a solicitat în mai multe rânduri același lucru de la actualul Executiv PNL, însă fără succes.

“Le-am spus că acum am încredere să transfer banii în contul Primăriei pentru încălzire, nu să caut soluții să se ducă banii la ELCEN”, i-a transmis premierul și liderul PNL noului primar, într-o discuție colocvială surprinsă de Recorder la care au mai participat Dan Barna și Dacian Cioloș, liderii alianței USR-PLUS, care, alături de liberali, a sprijinit candidatura independentului Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/energie/video-orban-catre-nicusor-dan-acum-am-incredere-sa-transfer-banii-in-contul-primariei-pentru-incalzire-firea-a-cerut-dar-n-a-primit-19570790

Articolul precedentȘi noi, civilii? De ce tot spune ministrul Tătaru ”populația civilă” nu face, nu drege?
Articolul următorLudovic Orban interzice Revelionul