Ce nu știai despre orașul tău preferat? – ne scrie un cititor BihorNews.ro? Oradea pare un oraș din Occident, dacă n-ai văzut niciodată un oraș din Occident, spune acesta.

O nouă dovada? Piața Unirii și Pasajul Vulturul Negru.

Dacă despre bezna turistică și periculoasă din Piața Unirii am mai scris și noi, cititorul nostru ne aduce acum exemplul Pasajului Vulturul Negru:

Apropo. În orașul super-turistic, Pasajul emblematic Vulturul Negru a stat toată săptămâna în bezna. Primăria nu a pornit iluminatul public. Poate în weekend?…

Faptul că Piața Unirii din Oradea a fost prost gândită de o administrație fără viziune (regimul gândirii unice a domnului Bolojan!), nu e o noutate – ne scria în iulie o cititoare, mamă a doi adolescenți. Faptul că a înghițit, la propriu, milioane de euro, nu mai e o știre – continua aceastaBanii îngropați, nu-i așa, sunt tare greu de luat la puricat… La fel ca și destinațiile lor.

Totuși, pentru părinții și copii din Oradea, destinația europeană a vieții…, Piața Unirii reprezintă mai mult. Ea este UN PERICOL! Pericolul de a fi agresați, bătuți, tâlhăriți sau, Doamne ferește, mai rău.

Ce a făcut Primăria după valul recent de tâlhării? (n.r. din luna iulie) Pe scurt (și pe lung), NIMIC. Un mare, întunecos și periculos NIMIC.

FACEȚI LUMINĂ ÎN PIAȚA UNIRII – cerea cititoarea noastră, îngrijorată de faptul că actualul hal al Pieței nu este altceva decât o invitație pentru tâlhari!

Mi se strânge inima de fiecare dată când îmi spun că merg în Centru. Știam că suntem un oraș cât de cât sigur, dar acum tot mereu aud de cazuri de copii bătuți sau tâlhăriți. A ajuns să fie mai sigur seara aici, în cartier. Măcar ne știm între noi… Chiar e așa de greu să facă un pic de lumină?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.