Faptul că Piața Unirii din Oradea a fost prost gândită de o administrație fără viziune (regimul gândirii unice a domnului Bolojan!), nu e o noutate – ne scrie o cititoare, mamă a doi adolescenți. Faptul că a înghițit, la propriu, milioane de euro, nu mai e o știre – continuă aceasta. Banii îngropați, nu-i așa, sunt tare greu de luat la puricat… La fel ca și destinațiile lor.

Totuși, pentru părinții și copii din Oradea, destinația europeană a vieții…, Piața Unirii reprezintă mai mult. Ea este UN PERICOL! Pericolul de a fi agresați, bătuți, tâlhăriți sau, Doamne ferește, mai rău.

Ce a făcut Primăria după valul recent de tâlhării? Pe scurt (și pe lung), NIMIC. Un mare, întunecos și periculos NIMIC.

FACEȚI LUMINĂ ÎN PIAȚA UNIRII – cere cititoarea noastră, îngrijorată de faptul că actualul hal al Pieței nu este altceva decât o invitație pentru tâlhari!

Mi se strânge inima de fiecare dată când îmi spun că merg în Centru. Știam că suntem un oraș cât de cât sigur, dar acum tot mereu aud de cazuri de copii bătuți sau tâlhăriți. A ajuns să fie mai sigur seara aici, în cartier. Măcar ne știm între noi… Chiar e așa de greu să facă un pic de lumină?

Articolul precedentFamilia de români care n-a cheltuit niciun leu pentru energie electrică în 5 luni: “Potrivit calculelor mele, urmează să primesc bani”
Articolul următorBihorul, sub COD ROȘU de caniculă!